Project Info

Project Architect : NL Architects

Introduction

NL Architects have designed a stepped volume for the office of SOZAWE (Welfare Department and Work Agency) in the city of Groningen.   The design includes an open marketplace which supports the architects’ intentions of creating an “open,  inviting and sustainable place.”

Details

This public square allows interaction between the department and its customers, and the terracing condition of the building creates cross relations between floors.  Each of the nine office floors open to an individual terrace, allowing workers to enjoy fresh air and take in the view of the city.

Write A Comment

9th RTF | Architecture Construction & Design Awards 2020

Enjoy 33% off on Standard Registration Fee.

Early Bird Discount Ends on 30th April 2020

Participate Now.

Architecture Construction
& Design Awards 2020

Enjoy 33% off on Standard Registration Fee.

Early Bird Discount Ends on
30th April 2020

Participate Now.